Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás


Szállítással kapcsolatos információk

Megrendelését az év 365 napjában, napi 24 órában leadhatja a webáruházunkon keresztül. Amennyiben kényelmesebb Önnek a megrendelését telefonon keresztül leadni, kérjük hívjon minket a megadott telefonszámok egyikén. Webáruházunk elkötelezett abban, hogy vásárlói részére a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa és a lehető legrövidebb szállítási határidőket garantálja. Nálunk nincsenek apró-betűs részek, nincsenek rejtett költségek.

INGYENES SZÁLLÍTÁS érvényes minden magyarországi címre!

A munkanapokon 16:00 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapokon tudjuk átadni a kiszállító szolgálatnak, a 16:00 óra után leadott rendeléseket 1 munkanappal később adjuk át a futárszolgálatnak. Ha banki átutalást választ (előre utalás) akkor a szükséges adminisztráció miatt, a szállítási határidő 1 nappal meghosszabbodhat.
Amennyiben EXPRESSZ kiszállítást választ bruttó 850,- Ft felárért, vállaljuk, hogy a többi megrendelés elé vesszük megrendelését, és garantáltan a legrövidebb idő alatt, 1 napos szállítási határidővel adjuk fel. Fontos! Mi kizárólag a termék futárszolgálatnak történő átadásáig tudjuk felgyorsítani a folyamatot, a futárszolgálat esetleg csúszására nincsen nekünk sem ráhatásunk.


Fizetési módok

A RADIALIGHT webáruházunkban megvalósult rendelés esetén öt fajta fizetési mód áll vevőink rendelkezésére.

  1. Fizessen bankkártyával közvetlenül a weboldalunkon, a megrendelésének véglegesítése után. A kifizetésének a bank általi jóváhagyása után (ez a fizetés után mindössze néhány percet vesz igénybe), a megrendelését futárszolgálattal elindítjuk a szállítási címre, vagy telephelyünkön személyesen átvehető.

  2. Fizessen CETELEM kamatmentes áruhitellel, mely fizetési módot a webáruház pénztár fizetése során tud kiválasztani. Ezután átirányítjuk a ....

  3. Fizesse a megrendelésének az ellenértékét banki előreutalással. Ebben az esetben utaljon a visszaigazoló e-mailben megadott bankszámla számra. Amennyiben igényli, kérjen írásban elektronikus díjbekérőt az utalásához. 
    A díjbekérőn szereplő összeg bankszámlánkra való beérkezése után a megrendelését futárszolgálattal elindítjuk a szállítási címre, vagy telephelyünkön személyesen átvehető.

  4. Fizesse a megrendelését készpénzzel az áru átvételekor a futárszolgálat kollégájánál. Az utánvéttel való vásárlás esetén, az áru feladása a lehető legrövidebb idő alatt megtörténik. Kérjük vegye figyelembe, hogy a futárszolgálat kollégái sok esetben kizárólag készpénzt tudnak elfogadni.

  5. Fizessen a webáruházat működtető BIOKOPRI KFT. bajai telephelyén készpénzzel vagy bankkártyával és vegye át a helyszínen a megrendelését.


FONTOS! Bármely fizetési módot is választja, minden esetben ÁFA-s számla készül, melynek megléte a garancia egyik feltétele. A számlát, amennyiben nem a forgalmazó telephelyén személyesen veszi át az árut, minden esetben a csomagküldő szolgálat által kézbesített csomagra felragasztott postai címirattartó tasakban találja.

 

Az oldal tetejére