Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Radialight 2 év cseregarancia

Radialight webáruházunkban vásárolt termékeinket egységesen, a vásárlástól számított 2 év cseregaranciával szállítjuk. A cseregarancia keretében, a rendeltetésnek megfelelő használat mellett történő működési meghibásodás esetén a következők szerint járunk el.

A törvényi kötelezettségek mellet a BIOKOPRI Kft. a Radialight és Aurora márkájú termékek vásárlása esetén vállalja, hogy a vásárlástól számított 6 hónapon túl, de 2 naptári éven belül jelentkező működésbeli meghibásodás esetén a Fogyasztó által visszaküldött terméket a következő feltételek mellett új termékre cseréli.

Feltétel 1: Felhasználó/fogyasztó köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított 5 munkanapon belül írásban az info@radialight.hu vagy az iroda@biokopri.hu e-mail címen közölni. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított kétéves elévülési határidőn túl ezt a jogát már nem érvényesítheti.

Feltétel 2: A BIOKOPRI Kft-től való vásárlást a Vevő az eredeti számla másolatának a termékkel együttes megküldésével köteles igazolni.

Feltétel 3: A Vevő a bejelentett meghibásodással rendelkező terméket eredeti csomagolásában saját költségén a BIOKOPRI Kft. központi raktárába köteles visszaküldeni (6500 Baja, Rákóczi út 1-3.).

Feltétel 4: A termék működésének ellenőrzése után, melyre a BIOKOPRI Kft.-nek a termék beérkezésétől számított 14 nap áll rendelkezésére, amennyiben bebizonyosodik, hogy a működés meghibásodása nem a Felhasználó rendeltetéstől eltérő használatából adódik, a BIOKOPRI Kft. vállalja, hogy a hibás terméket új termékre cseréli.

Feltétel 5: Amennyiben a cserét a Forgalmazó jóváhagyta, de a meghibásodás miatt visszaküldött termék sérülésből, szállításból vagy nem megfelelő körülmények között történő tárolásból és használatból eredő esztétikai hibával rendelkezik, a BIOKOPRI Kft. kérheti a Vevőt a Vevőhöz köthető érték csökkenés és az új termék értéke közötti különbség megtérítésére.

Feltétel 6: Amennyiben a Vevő által visszaküldött termék a Vevő hibájából nem az eredeti csomagolásában érkezett vissza, az új eszközre cserélt termék kiküldésekor a BIOKOPRI Kft. jogosult az új termék csomagolásának költségét a Vevőre terhelni.

Feltétel 7: A jóváhagyott termék cseréje esetén az új termék Vevőhöz való kiszállításának a költsége a Vevőt terheli. 

Bővebb információkért kérjük olvassa el a webáruházunk Általános Szállítási Feltételek dokumentumát.

 

Az oldal tetejére